HTML

A Blogról

2012.02.02.-án született kiskutyák március 20.-ától szerető gazdiknak ingyen elvihetők Szegedről. Nekik csináltam ezt a blogot, hogy kellőképpen megismerhessék mind a kiskutyákat, mind a szülőket. Érdeklődni: sinko.balazs007@gmail.com/ 06-20/249-41-63/ 06-62/427-789 Időpont egyeztetés után 2012.03.03.-tól bármikor megtekinthetőek.

Utolsó hozzászólások

Címkék

A szülők

2012.01.15. 12:19 Bazsika

Üdv!

Mai, és egyben első bejegyzésemben a szülőket mutatom be:

Fillér: (Apa)

Kor: 3 év

Nem: Hím

Fajta: Puli-Pumi keverék

Szín: Fekete, fehér nyakkendővel

Szőrzet: Puha, göndör, viszonylag rövid

Méret: Közepes, 8-10 kg

Kattints a képre a teljes mérethez!

Leírás:

Egy telephelyet őrzött, mielőtt, annak a bezárása miatt hozzánk került. Remek házi kedvenc, kiskorában nagyon játékos volt, mára azonban már lehiggadt. Más kutyákkal tökéletesen kijön. Remek házőrző, bicikliseket nem szereti, ha idegen jön, akkor azonnal jelez. Ha eldobsz neki valamit, incselkedik, és nem adja vissza.

 

Picur: (Anya)

Kor: 2 év

Nem: Szuka

Fajta: Keverék

Szín: Fekete, fehér szőrszálakkal, hasán több fehér

Szőrzet: Közepesen hosszú, sima

Méret: Közepes, 6-8 kg

Kattints a képre a teljes mérethez!

Leírás:

Szintén, egy telephelyet őrzött, de ő másfél évvel később került hozzánk. Aranyos, játékos, bújós kiskutya, remek kedvenc. Mindig követ, ha kilépsz a házból, ha elmész, akkor szó szerint sír utánad. Visszahozza, ha eldobsz neki valamit, és általában oda is adja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Összességében tehát jó házőrzők lesznek. Várható méretük kb.: 8 kg . Színük fekete, akár fehér gallérral. Szőrzetük közepesen hosszú, előfordulhat göndör is. Játékosak lesznek, így házi kedvencnek sem utolsók.

Szólj hozzá!

Címkék: kép bemutatás picur pumi

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedikiskutyak.blog.hu/api/trackback/id/tr773548617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása